Raakapuoti

Julkaistu 2.9.2019

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

SYYSKUUSSA!

Säilö syksyn sato kasvikuivurilla! Kuivasäilöntä on puhtain tunnetuista säilöntätavoista. Siinä ei käytetä mitään lisäaineita. Ei sokeria, ei suolaa, ei mitään keinotekoisia säilöntäaineita. Säilyvyys perustuu itse menetelmään: kuivaamiseen.

Kuivasäilönnän puhdas linja alkaa jo ruoka-aineista. Suurimman osan kuivattavista tuotteista voit kerätä luonnosta tai omasta puutarhastasi. Kuivasäilöntä on luonnon tapa "säilöä”; näin säilyvät kasvien siemenet ja mm. vilja. Se on myös vanhin ihmisen käyttämä säilöntämenetelmä.

Valikoimissamme on mm. Ruotsissa valmistettu EVERMAT -hyötykasvikuivuri. Evermat on pohjoismaiden suosituin kuivuri joka sopii hyvin esim. sieniharrastajille ja omenapuiden omistajille. Evermatissa on päällekäin olevia tasoja johon kuivatettava aines asetetaan.

Toinen tuotemerkkimme on amerikkalainen Sedona josta löytyy useampi eri variaatio. Sedona sopii hyvin isoille määrille ja on avattavan oven/luukun ansiosta erittäin helppokäyttöinen. Myös Sedona sopii useimmille mutta myös vaativalle käyttäjälle.

  Yli 100€ tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS! (Postipaketti ja Smartpost -paketti)

  Valikoimassamme nyt myös LAHJAKORTIT! Helppo lahjaidea loppukesän ja syksyn juhliin! Valitse lahjakortti haluamallesi summalle tästä!


  PAKETTITARJOUS! Säästä 39€!

  Freshlife Idätyslaite + Freslife lisätynnyri

  helmikuussa tarjoushintaan 199€! Tilaa heti! Kampanja voimassa rajoitetun ajan!  PAKETTITARJOUS! Säästä 100€!

  Blendtech Classic 575 + Twister Jar Sekoituskulho

  helmikuussa tarjoushintaan 478€! Tilaa heti! Kampanja voimassa rajoitetun ajan!

  MUUTA AJANKOHTAISTA RAAKAPUODISSA:

  MEHUSTINVERTAILU päivittyi, katso ajankohtaiset testitulokset!

  Ideoita ja kysymyksiä voi lähettää tuttuun tapaan sähköpostitse

  asiakaspalvelu[at] raakapuoti.fi

  Ostoskorisi on tyhjä