Raakapuoti

Julkaistu 1.2.2020

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

HELMIKUUSSA!

Mehustus tukee terveellistä elämäntapaa. Saat lasillisesta mehua päivän vitamiinit ja ravintoaineet helposti ja mikä parasta - itse valmistetut mehut maistuvat puhtailta ja herkulliselta.
Aloita mehustaminen helpoista ja tutuista raaka-aineista. Vain mielikuvitus on rajana raaka-aineita valittaessa. Aloita mehujen nauttiminen vähitellen, varsinkin jos kasvikset ja lehtivihreät eivät ole aikaisemmin kuuluneet ruokavalioosi. Myöhemmin voit lisätä määriä ja laajentaa makumaailmaa omaa kehoasi kuunnellen.

Raakapuodin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi mehustusmatkasi aloittamiseen! Tutustu mehustimiin tästä!

Ilmojen viiletessä on ihana nauttia kupponen kuumaa! Glass Raw Tea Kettle on lasinen vedenkeitin, josta löytyy Raakaruokailijoille myös mahtava Raw-toiminto, jolla lämpötila pidetään 45 asteessa. Tässä lämpötilassa ravintoaineet pysyvät elävinä ja pääset nautimaan vaikkapa raakakaakaosta, jossa on kaikki hyvä jäljellä. Lue lisää tästä!

  Yli 100€ tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS! (Postipaketti ja Smartpost -paketti)

  Valikoimassamme nyt myös LAHJAKORTIT! Helppo lahjaidea mihin tahansa juhliin! Valitse lahjakortti haluamallesi summalle tästä!

  PAKETTITARJOUS! Säästä 119€!

  Sana EUJ-707 -mehustin + öljypuristin helmikuussa tarjoushintaan 599€! Tilaa heti! Kampanja voimassa rajoitetun ajan!

  PAKETTITARJOUS! Säästä 70€!

  Blendtech Classic 575 + Twister Jar Sekoituskulho helmikuussa tarjoushintaan 478€! Tilaa heti! Kampanja voimassa rajoitetun ajan!


  MUUTA AJANKOHTAISTA RAAKAPUODISSA:

  MEHUSTINVERTAILU päivittyi, katso ajankohtaiset testitulokset!

  Ideoita ja kysymyksiä voi lähettää tuttuun tapaan sähköpostitse

  asiakaspalvelu[at] raakapuoti.fi

  Ostoskorisi on tyhjä