Maailman ensimmäinen 1-kairainen mehustin valmiina valloittamaan keittiöt!

Tämä uusi mehustin on PIAN saatavilla Raakapuodista.Valmistaudu ottamaan vastaan terveyttä ja tuoreita makuja tuova Sana 929 Ultimate!

Sana on vihdoin julkaissut pitkän odotetun Sana 929 Ultimate -mehustimensa, jonka kehitykseen ja testaukseen on käytetty peräti neljä vuotta. Tavoitteena oli luoda maailman kestävin mehustin, ja tuloksena onkin laite, joka on suunniteltu kestämään ja suoriutumaan vaativistakin mehustustehtävistä. Yritys hylkäsi halvemmat ruostumattoman teräksen päällystetyt osat ja panosti kiinteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin osiin, mikä takaa laitteen kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Sana 929 Ultimatessa hyödynnetään maailman parasta mehustinmoottoria, joka on peräisin Sana 727 -mallista. Moottoria on vahvistettu ruostumattomalla teräksellä ja nylonvaihteilla, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja kestävän. Laite on suunniteltu puristamaan mehu mahdollisimman tehokkaasti hedelmistä ja vihanneksista, ja sen seulavaihtoehdot on testattu huolellisesti optimaalisen mehun saannin varmistamiseksi.

Sana 929 Ultimatea on myös altistettu lukuisille "kidutustesteille" varmistaakseen sen luodinkestävyyden ja kestävyyden.

Tämä uusi mehustin on PIAN saatavilla Raakapuodista.Valmistaudu ottamaan vastaan terveyttä ja tuoreita makuja tuova Sana 929 Ultimate!

Lahjakortti