MANGO RAAKAKAKKU
MANGO RAAKAKAKKU
Pohja:
1,2 dl manteleita
10 kpl kivettömiä taateleita
6 rkl kookosöljyä (2 rkl pohjaan, 4 rkl täytteeseen)
Täyte:
2,5 dl cashew -pähkinöitä (liotettu yön yli)
4,5 dl mangoa paloina (jäisiä tai tuoreita)
1 banaani
1 dl vadelmia
1,2 dl kookosvettä
1/4 tl vaniljaa
Kiille:
1 pss vegegel hyytelöimisainetta
3 dl mangoa
1 limetin mehu
Koristeluun vadelmia
Valmistus:
Lisää mantelit, taatelit ja 2 rkl kookosöljyä tehokkaaseen tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Painele seos irtopohjavuokaan. Valmista täyte lisäämällä cashew -pähkinät, mango, banaani, vadelmat, kookosvesi, vanilja ja 4 rkl kookosöljyä tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on tasaista. Kaada täyte pohjan päälle. Laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi. Valmista kiille kasvipohjaisesta hyytelöimisaineesta esim. Vegegel. Seuraa pakkauksessa olevia ohjeita. Kaada kiille kakun päälle ja laita hyytymään jääkaappiin. Koristele ennen tarjoilua haluamallasi tavalla esimerkiksi vadelmilla.