KURPITSA-RAAKAKAKKU
Pohja:
1 dl tuoretta taatelia, kivet poistettuina
1/2 dl kookoshiutaleita
1/2 dl pekaanipähkinöitä
1-2 rkl vettä
ripaus suolaa
Täyte:
3 dl cashew-pähkinöitä
2-3 dl kurpitsaraastetta
1 dl porkkanaraastetta
1 dl sulatettua kookosöljyä
4 rkl sitruunamehua
1 rkl luomuhunajaa
ripaus vaniljajauhetta
ripaus kanelia
ripaus kardemummaa
ripaus suolaa
2-4 rkl vettä
Koristeluun:
Alpro Vispi vispautuva soijavalmiste
Sekoita pohjan ainekset tehokkaalla
tehosekoittimella tasaiseksi massaksi. Painele taikina vuoan pohjalle
(vuoan halkaisija noin 18cm). Laita pohja pakastimeen jähmettymään ja
valmista sillä aikaa täyte.
Sekoita täytteen aineksia tehohokkaalla tehosekoittimella, kunnes seos
on täysin sileää. Lisää vettä, jos täyte tuntuu liian jähmeältä.
Ota pohja pakastimesta ja kaada täyte pohjan päälle. Laita uudelleen
pakastimeen ja anna pakastua useamman tunnin ajan tai kunnes täyte on
täysin jähmettynyttä. Koristele kakku haluamallasi tavalla esimerkiksi
kasvipohjaisella Alpro Vispi vispautuvalla soijavalmisteella.