KURPITSA-RAAKAKAKKU

Pohja:
1 dl tuoretta taatelia, kivet poistettuina
1/2 dl kookoshiutaleita
1/2 dl pekaanipähkinöitä
1-2 rkl vettä
ripaus suolaa

Täyte:
3 dl cashew-pähkinöitä
2-3 dl kurpitsaraastetta
1 dl porkkanaraastetta
1 dl sulatettua kookosöljyä
4 rkl sitruunamehua
1 rkl luomuhunajaa
ripaus vaniljajauhetta
ripaus kanelia
ripaus kardemummaa
ripaus suolaa
2-4 rkl vettä

Koristeluun:
Alpro Vispi vispautuva soijavalmiste

Sekoita pohjan ainekset tehokkaalla tehosekoittimella tasaiseksi massaksi. Painele taikina vuoan pohjalle (vuoan halkaisija noin 18cm). Laita pohja pakastimeen jähmettymään ja valmista sillä aikaa täyte.
Sekoita täytteen aineksia tehohokkaalla tehosekoittimella, kunnes seos on täysin sileää. Lisää vettä, jos täyte tuntuu liian jähmeältä.

Ota pohja pakastimesta ja kaada täyte pohjan päälle. Laita uudelleen pakastimeen ja anna pakastua useamman tunnin ajan tai kunnes täyte on täysin jähmettynyttä. Koristele kakku haluamallasi tavalla esimerkiksi kasvipohjaisella Alpro Vispi vispautuvalla soijavalmisteella.

Lahjakortti