MUSTIKKA-LUUMU RAAKAKAKKU
Pohja:
4 dl mantelijauhetta
6-7 tuoretta taatelia, kivet poistettuina
1/4 tl kardemummaa
1/4 tl suolaa
Täyte:
3 dl mustikoita
4 tuoretta makeaa luumua
1 tölkki täysrasvaista kookosmaitoa
1 dl kookosöljyä
3 rkl kotimaista luomuhunajaa
1/2 sitruunan kuoret
Koristeluun:
tuoreita mustikoita ( syötäviä kukkia )
Valmistus:
Poista taateleista kivet ja laita ne mantelijauhojen kanssa tehosekoittimeen. Lisää mausteet ja sekoita tasaiseksi. Lisää tarvittaessa taateleita, jos koostumus on liian kuiva. Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle. VINKKI! Voit asettaa leivinpaperia vuoan pohjalle niin se helpottaa siirtämistä myöhemmin.
Valmista täyte laittamalla kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada täyte vuokaan. Laita vuoka pakastimeen vähintään 4 tunniksi tai mieluiten yön yli.
Kun kakku on täysin jähmettynyt, ota se
pois pakkasesta ja irrota vuoasta. Anna sulaa 15-30 minuuttia ennen
tarjoilua. Koristele kakku mustikoilla ja halutessasi myös syötävillä
kukilla.