Siirry suoraan sisältöön

HUOM! 3.7.25 - 31.7.25

10€ ALENNUS YLI 100€ TILAUKSIIN ALEKOODILLA: KESÄ25

AKTIVOI KOODI OSTOSKORISSA!

KESÄINEN RAAKAKAKKU

KESÄINEN RAAKAKAKKU

Kesäinen raakakakku – raikas ja terveellinen herkku ilman uunia

Tällä sivulla esittelemme reseptin, jolla valmistat helposti herkullisen kesäisen raakakakun. Kakku ei vaadi uunia, eikä sisällä valkoista sokeria, maitotuotteita tai gluteenia. Sen sijaan se rakentuu puhtaista, ravinnerikkaista raaka-aineista: cashew-pähkinöistä, kookosöljystä, marjoista ja luonnollisista makeuttajista.

Pohja:
2,5 dl manteleita
2,5 dl kookoshiutaleita
2,5 dl Medjool-taateleita
2 rkl raaka-kaakaojauhetta

Täyte:
5 dl cashewpähkinöitä (liota vähintään 4 tuntia)
0,75 dl sulatettua kookosöljyä
1,5 dl kookosmaitoa
3 rkl vaahterasiirappia
2 dl tuoreita tai pakastemansikoita
ripaus luomu vaniljajauhetta

Koristeluun:
Mansikoita/marjoja, syötäviä kukkia, yrttejä, kookos/mantelilastuja, rouhittuja pähkinöitä.

Valmistus:
Sekoita monitoimikoneella tai tehokkaalla tehosekoittimella ensin mantelit ja kookoshiutaleet, lisää loput raaka-aineet ja sekoita kunnes seos on tasaista. Painele seos irtopohjavuokaan ja laita tekeytymään jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Laita kaikki täytteen raaka-aineet tehokkaaseen tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita kunnes seos on sileää. Kaada täyte pohjan päälle irtopohjavuokaan. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai kunnes seos on täysin kiinteää.

Koristele haluamallasi tavalla! Esimerkiksi tuoreilla mansikoilla/marjoilla, syötävillä kukilla, yrteillä, kookos/mantelilastuilla, rouhittuilla pähkinöillä.